Sidor

onsdag 12 juli 2017

Semestern fortsätter

Semestern fortsätter och nu är vi i Grums. Campingen här heter Grums fish n' camp och det är en liten camping men väldigt mysig. Vi hittade den campingen under semestern 2014 och då hade det precis varit ett ägarbyte och idag är det fortfarande en familj som driver campingen. Jag tycker personligen att små campingar som dessa är de bästa eftersom dom är lugnare och servicen brukar vara bättre.

Innan vi kom hit mellanlandade vi på en camping i Kläppen. Där passade vi på att åka upp till Sälen för att prova badet på Experium. Det var ett bra bad för hela familjen där vi lyckades spendera många timmar. Tor som var sugen på att åka vattenrutschkanorna klarade inte av höjden på trapporna upp dit  vilket gjorde att han inte åkte kanorna. Jag tror att det var höjden i kombination med att det var ganska öppna trappor som gjorde att höjdrädslan slog till.

Det regnade ganska mycket under dagarna vi var i Kläppen och där var det tur att det på campingen fanns bra uppehållsytor med pingisbord, myshörna där man kunde kolla på film och gratis wi-fi vilket ledde till att barnen kunde kolla på några avsnitt av sommarlov som dom missat. Vi följer jakten på sommarskuggan och jag var säker på att det var Angelika Prick som var sommarskuggan nummer två eftersom man inte sett både sommarskuggan och Angelika i bild samtidigt. Men en dag så såg man båda i bild samtidigt och jag fick nu ge upp mina tankar om att det var Angelika som var sommarskuggan. Nu har varken jag eller barnen någon aning om vem som är sommarskuggan nummer två.

Idag har vi iaf varit en sväng in till Karlstad eftersom vi lovat barnen att få gå in på en leksaksaffär och köpa något för semesterpengarna dom har. Vi hittade en Toys r us och grabbarna handlade några saker och var nöjda över det. Dom köpte en form av boomerang som jag var totalt värdelös på att kasta. Jag lyckades träffa husvagn och fick krypa under husvagn för att få tag i den, sen gav jag upp i mitt kastande, Jimmy däremot lyckades få den tillbaka till sig själv. Jag får vänta tills jag har ett enormt öppet fält innan jag vågar mig på att kasta igen.

Efter en lunch på Ikea tog vi oss tillbaka till campingen för lite fiske. Vi fiskade en stund och det nappade inte ens en endaste liten gång. Imorgon ska vi testa igen och då kanske på ett annat ställe. Barnen trodde inte riktigt på mig när jag sa att om vi inte fick någon fisk fick vi ingen middag. Eftersom vi inte fick någon fångst blev det gulaschsoppa till middag.

Ett långt inlägg skrivet på ett nyinköpt tangentbord som jag kopplar med bluetooth till telefonen. Mycket bättre att skriva på det här sättet och mycket snabbare. Tyvärr inga bilder då jag inte lyckats föra över bilderna från kameran.

Ska nu lägga mig och läsa min bok jag köpte idag. Sista delen i en shoppaholics bekännelser.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar