Sidor

fredag 19 september 2014

Morotsbiffar och yoghurtsås.

Igår fanns det inga rester från tidigare middagar som jag kunde äta och beslöt mig då att testa på att göra morotsbiffar. Det kommer jag garanterat att göra igen! Supergott blev det och enkelt var det att göra också. Billigt tycker jag att det är också. Jag fick frågan om receptet och för er som vill testa på att göra egna morotsbiffar hittar ni receptet HÄR!

Såsen som jag hade till freestylade jag ihop. Jag hade vanlig mild yoghurt hemma som jag på morgonen hade müsli i men det gick hur bra som helst att använda den som sås till biffarna. Jag lät den rinna av i ett kaffefilter innan för att den skulle bli lite tjockare men det går lika bra utan att låta den rinna av.

Yoghurtsås
(alla ingredienser är ca mått)
  • 2 dl yoghurt
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • en skvätt olivolja
Blanda ihop alla ingredienser, sen är det bara att äta.
Morotsbiffar med couscous och yoghurtsås.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar